Sustainable wellbeing

Waarom wij doen wat we doen
De belangrijkste reden dat wij doen wat wij doen, is om een actieve bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn van mens en dier. Met onze producten helpen en ondersteunen wij mensen met pijn door een opgelopen (sport)blessure, chronische ziekte, een lichamelijke beperking of cyclisch terugkerende pijnen. Maar er is meer. Onze producten (re)vitaliseren en zorgen er namelijk ook voor dat jij je fitter en energieker voelt, beter slaapt en beter regenereert. Los daarvan beschermen onze producten je tegen negatieve straling en vibraties (e-smog). En het allermooiste is; dat wat we voor mensen kunnen doen, we ook voor dieren kunnen betekenen. 

Op die manier maken wij duurzaam leven beschikbaar voor iedereen.
 

Het 'Regenerative Principle of Mother Nature'

Bij de ontwikkeling van onze producten zijn wij uitgegaan van de regeneratieve kracht van de natuur. In samenwerking met wetenschappers, deskundigen en zorgverleners in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk is door ons een technologie ontwikkeld, waarmee wij ons specifiek richten op biofysische en frequentiegeneeskundige toepassingen. Al onze producten zijn uitgebreid onderzocht en getest in een klinische omgeving voordat wij deze in 2018 op de markt brachten. 

Met onze producten richten wij ons op symptoom bestrijding bij specifieke gezondheidsproblemen zoals chronische pijnen, ontstekingen, celregeneratie, metabolisme, maar ook revitalisering en detoxing van het lichaam. 

Geonado heeft in de afgelopen decennia intensief samengewerkt met ervaren artsen, deskundigen en gerenommeerde wetenschappers uit de hele wereld om de representativiteit en de kracht van de natuur te 'vangen' in onze huidige VigoCell generatie en de Frequenz-Welle. Al onze technologie is gepatenteerd en bewezen effectief. 

De queeste van een ontdekkingsreiziger

Adolf Wiebecke stond aan de basis van ons aardse avontuur. Hij reist meer dan 30 jaar over onze planeet om de 'trillingen' en frequenties van zogenaamde bluezones en krachtplaatsen te onderzoeken en te meten. Zijn analyses en opgeslagen aardse frequenties van deze bijzondere magnetische krachtvelden, zijn door wetenschappers in detail bestudeerd en vertaald in fysieke data om organismen in positieve zin te kunnen beïnvloeden. De uitkomst daarvan is dat wij met een ongekende precisie onze VigoCell op iedere gewenste frequentie hun werk kunnen laten doen. Net zoals onze Frequenz-Welle je afsluit van en beschermt tegen negatieve vibes.

Leren van de natuur

Observeer de natuur nauwkeurig en LEER ervan. Dit was het standpunt van de nauwgezette onderzoeker Adolf Wiebecke. Hij slaagde erin deze bevindingen te integreren in de Geonado producten. Een unieke verzameling trillingsfrequenties kon zo met behulp van de nieuwste technologie in de Geonado producten worden verwerkt.

Met de komst van Tobias Schiegl en Christian Allinger in 2017 kwamen ontwikkelingen in een stroomversnelling. Als ervaringsdeskunigen kenden zij de ultieme werking van Geonado producten en hebben zij zich ten doel gesteld om het levenswerk van Wiebecke met de wereld te delen. Met de komst van Dré Timmermans in 2022 krijgt Geonado ook in de Benelux eindelijk een gezicht. 

Bij Geonado staat kwaliteit hoog in het vaandel. Alle producten worden om die reden in Oostenrijk vervaardigd vanuit puur vakmanschap en wetenschappeliijke frequenz inzichten. 

Een continu proces

Door ons netwerk staan wij in continue verbinding met fysio- en ergotherapuiten, osteopaten, pijnbestrijders, artsen, partners en uiteraard ook actieve gebruikers van onze producten. De feedback die wij van hen ontvangen is belangrijk voor ons. Hun ervaringen worden door ons waar mogelijk dan ook weer verwerkt in ons werk en doorgevoerd in innovatietrajecten en verdere productontwikkelingen. Wat ons in staat stelt om producten te ontwikkelen die het welzijn van mens en dier duurzaam kunnen ondersteunen. 

Jouw voordelen als VigoCell reseller.

"De VigoCell frequentiechip wordt door mij veelvuldig gebruikt als perfecte aanvulling en afronding van mijn behandelingen voor sportblessures en rugpijn. Daarnaast gebruiken topsporters uit mijn praktijk de VigoCell frequentiechip om sneller te herstellen van trainingen en wedstrijden. "
Jeroen van Duursen Osteopaat
Contact Geonado
Aan het laden...