Beter leven met Geonado's VigoCells

Ken je dat gevoel na een lange boswandeling; die rust die over je heen komt en je één laat voelen met de natuur? Wat als je dat gevoel altijd bij je zou kunnen hebben? De producten van Geonado brengen de energie van meer dan 100 natuurlijke krachtplekken direct naar jouw leefomgeving. En het is super eenvoudig! Je plaatst simpelweg de VigoCell op je huid en kunt dan heerlijk ontspannen terwijl de positieve frequenties hun werk doen.

Harmonie in huis met de Frequenz-Welle

De Frequenz-Welle brengt een nieuw ritme in huis! Het maakt van je thuis een plaats vol rust en welzijn, dat verder gaat dan enkel de fysieke aspecten als comfortabele meubels en sfeervolle verlichting. Frequenz-Welle brengt wat dat betreft een onverwachte vriend op het toneel. Deze anti-stralingsoplossing helpt om schadelijke electrosmog in jouw thuisomgeving op te schonenen transformeert jouw leefomgeving in een sfeer van evenwicht en vitaliteit. 

Wat betekent dat voor jou en mij? Niet alleen zal je merken dat je slaap rustiger en dieper zal zijn, maar dat je ook sneller herstelt van de hectiek van de dag. Meer energie, een gevoel van alomvattend welzijn, minder stress en een verbeterd concentratievermogen zijn enkele van de voordelen die je kunt verwachten. Spanningen en zorgen lijken te verdwijnen als zandkastelen voor de opkomende vloed. Het is echt mogelijk om je evenwichtig en energiek te voelen, zelfs na een lange werkdag!

En er is meer! Niet alleen jij, maar ook je dierbare viervoeter plukt hier de vruchten van. Het is haast een soort minivakantie voor je huisdieren! Geen twijfel mogelijk dat je kat, hond of zelfs goudvis een extra sprongetje van vreugde maakt.

Energie en Balans, Elke Dag Weer

Stel je eens voor, je wordt ontspannen en verfrist wakker, je stapt uit bed en voelt een warme energie door je hele lichaam stromen. En die vitaliteit houd je ook nog eens de hele dag vast. Op het werk voel je je scherper, je concentratie is optimaal en de middagdip blijft weg!

Zou zoiets mogelijk zijn? Absoluut! Met de producten van Geonado, zoals de Frequenz-Welle en de VigoCells, kun je dat extra beetje energie krijgen dat je anders misschien mist. Ze compenseren ruimtelijke storende stralingszones en neutraliseren de spanningsbelasting van het lichaam. Maar wat betekent dat nou echt voor je dagelijkse leven?

Eén ding dat onze klanten opmerken, is een boost in hun algehele energieniveau. De producten laten jouw gedurende de dag helpen je op je best te voelen. Geïntegreerd met frequenties van krachtplaatsen over de hele wereld, draagt dit hulpmiddel bij aan het algemene welzijn.

Je energieker en vitaler voelen met de Frequenz-Welle

Wil je thuis E-smog buiten de deur houden en alleen nog maar 'good vibes' door je huis laten stromen, dan is de Frequenz-Welle misschien iets voor jou. Onze Frequenz-Welle is er in verschillende varianten en is een sierraard voor je huis. Je voelt je energieker en vitaler en geeft negatieve frequenties die worden veroorzaakt door E-smog, stress of zelfs geopathische storingszones geen kans om jouw levensritme en vreugde te verstoren.

Onze Frequenz-Mobile is een effectieve barrière tegen elke vorm van GSM-straling. De mobile voorkomt dat je wordt blootgesteld aan mogelijke schadelijke straling van je smartphone, maar ook tablet, WLAN-router of andere deivices door deze frequenties te neutraliseren.

Alle onze producten kennen vele toepassingen en worden in Oostenrijk vervaardigd. We streven er met onze producten naar om holistische en duurzame effecten op lichaam en geest te creëren en stimuleren. We worden tegenwoordig tenslotte steeds meer blootgesteld aan negatieve energievelden en milieuvervuiling. Objectieve metingen en talloze veldrapporten bewijzen dat producten van Geonado de negatieve belasting compenseren en de kwaliteit van leven verhogen. Van mens en dier. 

Voor jou producten

Contact Geonado
Aan het laden...