Vitaler en actiever leven - VigoCell Frequentie Chip

Met permanente en holistische frequentiestimulatie op maat voor lichamelijke problemen, regeneratie en om de energie te verhogen.

  • Zonder chemicaliën
  • Zonder bijwerkingen
  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Minstens 6 maanden effect
  • je kan de VigoCell probleemloos dragen tijdens het sporten, douchen of tijdens een vliegreis.
EENVOUDIG - EFFICIËNT - HOLISTISCH

Hoe werkt de VigoCell FrequencyChip?

Via een speciale procedure worden elektromagnetische frequenties op de gepatenteerde VigoCell Frequenz-Chip opgeslagen. Door de VigoCelI Frequenz-Chip eenvoudig op het lichaam aan te brengen, worden de frequenties geacht opgenomen te worden door het organisme en zo het energieveld van de cellen te beïnvloeden zonder chemische bestanddelen van buitenaf.

De VigoCell Frequenz-Chips werken met frequenties en hebben dankzij de unieke technologie helemaal geen elektriciteit nodig. Deze zachte methode is ook zeer geschikt voor kinderen en vrouwen in de zwangerschap.

Celbiologisch onderzoek en langetermijntest

Dartsch Scientific GmbH (een onafhankelijk instituut voor celbiologische testsystemen) heeft met de VigoCell Frequenz-Chip verschillende series metingen en langetermijntests uitgevoerd. Onder andere de volgende tests werden uitgevoerd:

  • Anti-inflammatoire werking
  • Celregeneratie
  • Vitaliteit van de cellen tijdens langdurige blootstelling
  • Basaal metabolisme in pathogene afweercellen
  • Basaal metabolisme in bindweefselcellen

Samengevat tonen de huidige resultaten aan dat de "VigoCell Frequenz-Chip" werkt als een energiebooster op cellulair niveau en aanzienlijk kan bijdragen aan het verkorten van de fysieke regeneratietijd, het verbeteren van de celvitaliteit en het in stand houden van het algemene welzijn.

Het verschil tussen acute en chronische pijn

Er is een fundamenteel verschil tussen acute pijn, die verwijst naar pijn die optreedt wanneer weefsel wordt beschadigd om ons te beschermen tegen schade en overmatig gebruik, en chronische pijn, die langer aanhoudt. 
 
Als de pijn erg lang aanhoudt, verdwijnt de functie van het spontane signaal. Al snel wordt de pijn een ziekte op zich: chronische pijnziekte.

 

"De VigoCell frequentiechip wordt door mij veelvuldig gebruikt als perfecte aanvulling en afronding van mijn behandelingen voor sportblessures en rugpijn. Daarnaast gebruiken topsporters uit mijn praktijk de VigoCell frequentiechip om sneller te herstellen van trainingen en wedstrijden. "
Jeroen van Duursen Osteopaat

VigoCell Frequentie-chip producten

Contact Geonado
Aan het laden...