Elektrosmog en straling van mobiele telefoons

Natuurlijk zijn er voor- en tegenstanders als het gaat over de vraag of mobiele telefoons zorgen voor een schadelijke elektromagnetische straling. In onze moderne wereld zijn we onlosmakelijk verbonden met onze smartphone en zijn we omringd door telecommunicatie apparatuur die ervoor zorgdragen dat we altijd en overal bereikbaar zijn. Je afsluiten van de wereld is geen optie, dat begrijpen wij ook. Maar je beschermen tegen eventuele 'schadelijke elektromagnetische stralingen' is iets wat je in onze ogen wel zou moeten willen en met onze 'Frequenz-Mobile' ook kan. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. 

Wat is de impact van mobiele telefoons op ons welzijn?

Mobiele telefoons maken gebruik van elektromagnetische straling zodat je kunt bellen, maar ook berichten kunt ontvangen en versturen. Je bent real live verbonden met je mail, maar ook het internet en mist om die reden in principe niets. Het verzenden en ontvangen van calls en messages betekent echter dat er gebruik gemaakt wordt van frequenties. En dus straling, oftewel E-smog. Want alles wat we via onze smartphones verzenden naar zendmasten en ontvangen, raakt natuurlijk ook ons lichaam. Zogenaamde hoogfrequente straling kan ons lichaam raken en een disbalans veroorzaken. Een disbalans die ontstaat doordat lichaamscellen op onnatuurlijke manier op een ander manier gaan trillen. En dus een andere frequentie aannemen. Wat in de wetenschap wordt aangemerkt als oscillaties die mogelijk storend en van invloed kunnen zijn op ons welbevinden.

Onderzoek WHO naar impact elektromagnetische straling 4G en 5G netwerk

De mobiele telefoon kennen we natuurlijk nog niet zo heel lang (eind jaren '80). En de smartphone kennen we nog korter (2006). Dus zo heel veel weten we eigenlijk nog niet als het gaat over de impact van frequenties en elektromagnetische straling op het menselijk lichaam. Wat ook de reden is dat wetenschappelijk bewijs naar de effecten van gsm-straling op mens, dier en milieu nog ontbreekt. De WHO (World Health Organisation) is in 2011 gestart met grootschalig onderzoek naar de effecten van de elektromagnetische straling van mobiele telefoons die door het Internationaal Agentschap voor Kankeronderzoek als "mogelijk kankerverwekkend" worden beschouwd. Uit recente studies van AKUT (milieuorganisatie Luxemburg) blijkt dat naast pesticiden en verlies van habitat, ook elektromagnetische straling van mobiele netwerken een negatief effect heeft op de insectenwereld. wat zou variëren van verlies van oriëntatie tot schade aan het genetisch materiaal. 

Hoe kan ik mijzelf beschermen tegen mogelijke schadelijke GSM-straling?

Natuurlijk klampen wij ons vast aan wetenschappelijk bewijs, maar als je er iets langer over nadenkt begrijpt iedereen dat blootgesteld worden aan elektromagnetische straling, nooit goed voor je kan zijn. Niet voor niets waarschuwen overal ter wereld artsen en wetenschappers voor de mogelijke gevolgen van de straling van mobiele telefoons en telecom netwerken. De angst bestaat vooral dat jonge kinderen op termijn het kind van de rekening zouden kunnen worden. Door hun ontwikkeling zouden zij gevoeliger zijn voor elektromagnetische velden en straling. Reden dat wij de Frequenz-Mobile hebben ontwikkeld zodat jij je daartegen kunt beschermen. Want laten we eerlijk zijn; niet zo heel lang geleden dachten we ook dat röntgenstraling ongevaarlijk was... tsja, wat moeten wij je daar nog over vertellen? 

Onze Frequenz-Mobile is een effectieve barrière tegen elke vorm van GSM-straling. De mobile voorkomt dat je wordt blootgesteld aan mogelijke schadelijke straling van je smartphone, maar ook tablet, WLAN-router of andere deivices door deze frequenties te neutraliseren.

Altijd goed beschermd met de Frequenz-Welle

Wil je thuis E-smog buiten de deur houden en alleen nog maar 'good vibes' door je huis laten stromen, dan is de Frequenz-Welle misschien iets voor jou. Onze Frequenz-Welle is er in verschillende varianten en is een sieraad voor je huis. Je voelt je energieker en vitaler en geeft negatieve frequenties die worden veroorzaakt door E-smog, stress of zelfs geopathische storingszones geen kans om jouw levensritme en vreugde te verstoren.

Al onze producten kennen vele toepassingen en worden in Oostenrijk vervaardigd. We streven er met onze producten naar om holistische en duurzame effecten op lichaam en geest te creëren en stimuleren. We worden tegenwoordig tenslotte steeds meer blootgesteld aan negatieve energievelden en milieuvervuiling. Objectieve metingen en talloze veldrapporten bewijzen dat producten van Genado de negatieve belasting compenseren en de kwaliteit van leven verhogen. Van mens en dier. 

Nadat de VigoCell was aangebracht, zijn mijn knieklachten beter geworden en kon ik mijn gewone activiteiten weer oppakken.
Franz Klammer Olympisch kampioen en skilegende
Contact Geonado
Aan het laden...