Veelgestelde vragen

Hoe monteer ik de Frequenz-Welle?
De Frequenz-Welle is heel gemakkelijk aan het plafond te monteren. Je hoeft alleen maar een klein gaatje in het plafond te boren. Haken om op te hangen zijn inbegrepen. 

Werken mijn elektrische apparaten zoals WLAN gewoon na het toepassen van de Frequenz-Welle?
Ja, natuurlijk. Omdat het menselijk lichaam voor ongeveer 70% uit water bestaat, ga je automatisch in resonantie met de Frequenz-Welle en negeer je grotendeels de spanningen in je omgeving. Dat is het principe van deze technologie en daarom worden elektronische apparaten niet beïnvloed.

Als ik na enige tijd geen effect voel, wat kan ik dan doen?
Volgens de ervaring voelt 90% van de vorige cliënten het effect van de Frequenz-Welle binnen 3-4 dagen. Ieder mens reageert echter anders op de Frequenz-Welle en ieder object heeft een ander stressniveau. Als je na 7-10 dagen geen effect voelt, neem dan contact op met onze deskundigen. Zij kunnen je dan individueel begeleiden om een oplossing te vinden.

Moet de Frequenz-Welle onderhouden worden?
Nee, de Geonado Frequenz-Welle is absoluut onderhoudsvrij. Hooguit kun je hem van tijd tot tijd afstoffen. 

Kan ik de Frequenz-Welle meenemen als ik verhuis?
Natuurlijk kan dat. Hij is even gemakkelijk te installeren als te verwijderen. Als je niet zeker weet waar je de Frequenz-Welle in je nieuwe huis moet installeren, zullen onze experts je graag gratis adviseren.

Wat kan ik doen als de Frequenz-zolen te lang zijn?
Zie onze maattabel voor onze Geonado Frequenz-zolen, hierin staan de maten van de maten. 

Als je echter de verkeerde maat hebt besteld of een tussenmaat hebt, kun je ze gemakkelijk aan de voorkant inkorten of naar ons terugsturen voor een omruiling. Neem voor meer informatie contact op (info@geonado.nl).

Van welke materialen zijn de Frequenz-zolen gemaakt?
Het voetbed is van hoogwaardig kurk en de bekleding is van veganistische microvezel. Zoals alle Geonado producten worden ze gemaakt in Oostenrijk. En door de kurk is deze zool comfortabel om te dragen.

Wat doet de Frequenz-zool als ik hem draag?
De Frequenz-zool veroorzaakt een duidelijke toename van energie, terwijl het stressniveau afneemt. Betere prestaties, concentratie en regeneratie (volgens onafhankelijke meetinstituten en talloze rapporten).

Hoe lang gaat deze Frequenz-zool mee?
Net als bij schoenen e.d. hangt dit af van de intensiteit van het gebruik. We besteden veel aandacht aan de kwaliteit tijdens de productie en daarom zijn er bijna geen klachten van klanten in dit opzicht. We hebben feedback van klanten die de frequentiezolen meerdere jaren hebben gebruikt.

Passen deze Frequenz-zolen in alle schoenen?
Omdat de Frequenz-zolen aan de voorkant gemakkelijk op maat kunnen worden geknipt, passen ze in bijna alle schoenen (vooral als je de originele binnenzool verwijdert). Het kan moeilijker zijn bij erg krappe schoenen, omdat de hak van de Frequenz-zolen ongeveer 4 mm hoog is. In dat geval (of ook bij heel kleine kinderschoenen) is er de mogelijkheid om de frequentiechips los (zonder binnenzool) te kopen. Neem voor meer informatie contact op (info@geonado.nl).

Kan ik het Frequenz-kussen wassen?
We raden aan het Geonado Frequenz-kussen alleen met een vochtige doek schoon te maken. Maar in principe is het niet gevoelig voor water.

Voor welke gebieden is het Frequenz-kussen bijzonder geschikt?
Zeer geschikt voor langere reizen met veel stress, e-smog, enz. Veel klanten reizen ook veel in de auto voor hun werk of gebruiken het Frequenz-kussen op kantoor of thuis. 

Hoe lang gaat zo'n Frequenz-kussen mee?
Door de speciale technologie houden de effecten bij goed gebruik permanent aan.

Als ik een nieuw apparaat koop, kan ik dan de Geonado Frequenz-mobile hergebruiken of voor meerdere apparaten tegelijk gebruiken?
De Frequenz-mobile wordt eigenlijk direct op het apparaat bevestigd. Het is echter mogelijk om hem niet vast te plakken en hem met de draagfolie tussen het apparaat en de beschermhoes te plaatsen. Zo kan hij opnieuw gebruikt worden voor een nieuw apparaat.

Hoeveel neemt de straling van de elektrische apparaten af?
De straling op het apparaat blijft gelijk (anders zou het beperkt worden in zijn functie), maar volgens metingen en ervaringsberichten voelt de gebruiker veel minder last van deze straling.

Zijn er functionele beperkingen voor mijn mobiele apparaten als ik de Frequenz-mobile gebruik?
Je kunt blijven bellen en je mobiele apparaten gebruiken met de gebruikelijke kwaliteit.

Waar bevestig ik de Geonado Frequenz-Mobile?
Plak de Frequenz-mobile gewoon op de achterkant van je apparaat, bij de netaansluiting, en laat de effecten inwerken.

Hoe werkt het?
Door een speciale procedure gaat de Geonado Frequenz-Mobile een interactie aan met stoorvelden en kon hij de belastende effecten van de straling bij de gemeten testpersonen verminderen. 

Is het mogelijk om meerdere/verschillende VigoCell Frequentiechips tegelijk te gebruiken?
Ook dit is mogelijk. Voor de meest uiteenlopende symptomen zijn meerdere combinaties denkbaar, die de effecten misschien zelfs kunnen versterken. Wel moet worden opgemerkt dat bijvoorbeeld de SLAAPSUPPORT niet tegelijk met de ENERGIESUPPORT moet worden gedragen, omdat de effecten elkaar zouden kunnen opheffen.

Kan ik een douche nemen met de VigoCell?
Geen probleem, controleer alleen achteraf of de bevestigingspleister nog goed plakt. Veel cliënten dragen hun chip 3-4 dagen onafgebroken.

Hoe maak ik de VigoCell schoon?
Onder stromend water, met in de handel verkrijgbare kwarkzeep of een ontsmettingsmiddel.

Wanneer treden de eerste reacties/effecten op?
Dit verschilt van gebruiker tot gebruiker en is individueel. Het eerste effect kan binnen enkele seconden optreden of pas na uren of dagen. 

Hoe lang werkt de VigoCell FrequentieChip?
De ervaring leert dat de Vigocell FrequentieChip tot 6 maanden na de eerste toepassing zeer goed werkt. Er zijn echter ook gebruikers die ook na deze periode goede resultaten blijven boeken. Het is echter raadzaam om de VigoCell FrequentieChip na 6 maanden te vervangen.

Is het gevaarlijk om de VigoCell FrequentieChip te lang te dragen?
Er zijn tot nu toe geen bijwerkingen of gewenningseffecten bekend.

Kan ik de VigoCell FrequentieChip doorgeven/uitlenen?
Natuurlijk kan dat. Vooral binnen de familie/vrienden wordt de VigoCell FrequentieChip heel graag gedeeld en gebruikt voor verschillende symptomen.

           

Contact Geonado
Aan het laden...