Ondersteuning voor Professionals

Ben jij die deskundige professional die altijd op zoek is naar de meest effectieve manier om je cliënten te helpen? De uitdaging van het vinden van effectieve methoden om het welzijn van je cliënten te bevorderen kan soms aanvoelen als het zoeken naar een naald in een hooiberg. Is dat gevoel herkenbaar? Dan hebben wij iets interessants voor je: de VigoCell frequentiechips.

De producten van Geonado met gepatenteerde frequentiechips, dragen bij aan het herstel van uw patiënten en zijn daarmee een waardevolle aanvulling voor professionals zoals fysiotherapeuten, osteopaten en mesologen. Gericht op het verbeteren van het algehele welzijn, kan de VigoCell frequentiechip het herstel van uw cliënt bevorderen. 

Een nieuwe dimensie in jouw praktijk

VigoCell is geen hocus pocus, maar een innovatieve methodiek die uw behandelmethoden naar een hoger niveau tilt. Wat de VigoCell frequentiechip zo uniek maakt, is dat VigoCell ervoor zorgt dat de trillingsfrequentie van de lichaamcellen terug wordt gebracht naar de normaalwaarden. Voor ieder probleem is er een unieke frequentiechip ontwikkeld.

Deze methode kan naadloos worden geïntegreerd in je huidige behandelplannen. Je cliënten hebben er baat bij als aanvulling op hun reguliere therapieën, waarmee je ze een extra duwtje in de rug geeft op weg naar herstel en welzijn.

Frequentie Therapie aanbieden

Frequentie therapie en jouw praktijk – dat zijn twee handen op één buik. De VigoCell, een innovatief product in dit domein, kan revolutionaire voordelen bieden voor zorgprofessionals zoals fysiotherapeuten, osteopaten en mesologen. Met de VigoCell frequentiechips bied je je cliënten een innovatieve benadering voor hun welzijn. Kampt een cliënt met concentratieproblemen of een gebrek aan energie? Klik hier voor de verschillende soorten unieke frequentiechips waaronder de ENERGIESUPPORT

 

Behandelaars producten

Contact Geonado
Aan het laden...