Anti-stralingsproducten Geonado en wetenschap

Geonado heeft gedurende meerdere jaren van onderzoek en ontwikkeling een speciaal frequentietechnologieproces ontwikkeld. De in Oostenrijk gepatenteerde frequentiechip VigoCell is het centrale onderdeel van de Geonado frequentieproductlijn. Met de VigoCell frequentiechip kunnen mensen en dieren ondersteund worden met positieve frequenties. Het organisme kan frequenties en trillingen opnemen die voor hem positief zijn, dit zorgt ervoor dat verstoringen beter verdragen kunnen worden. 

Op basis van de kennis van Adolf Wiebeke, Geonado oprichter en onderzoeker, verwerken wij in onze anti-stralingsproducten de actieve frequenties van meer dan 100 belangrijke krachtplaatsen van over de hele wereld.

Onderzoek als basis anti-stralingsproducten Geonado

De Geonado Frequenz-Welle, die wetenschappelijk is geanalyseerd, wordt perfect aangevuld door gepatenteerde chips. Deze chips bevinden zich aan de achterzijde ter ondersteuning van een versterking van de ruimte-energie. Speciale GDV-metingen hebben de invloed op ons zenuwstelsel en immuunsysteem onderzocht, evenals stressreacties en slaap en welzijn. 

Bovendien heeft een onderzoek door wetenschappers in Houston aangetoond dat magneten de bloedcirculatie kunnen verbeteren. Lichaamscellen worden van meer zuurstof voorzien, het afweer- en immuunsysteem kan worden versterkt, wat een algemeen positief effect heeft op de algehele vitaliteit. Deze effecten worden toegeschreven aan magnetieten - ze dragen niet alleen bij tot een beter algemeen welzijn, maar activeren ook de toevoer van voedingsstoffen in de cellen.

De Frequenz-Welle

Het werkingsprincipe.
Met de Geonado Frequenz-Welle kunnen stoorzones grotendeels worden gecompenseerd. De effecten zijn gebaseerd op zowel het speciale ontwerp van de Frequenz-Welle als de onderliggende technologie met de geïntegreerde frequentiechips. Deze zorgen voor een frequentieomgeving van ongeveer 75 Mhz. Door deze unieke combinatie gaan de in de ruimte aanwezige organismen via trillingen in resonantie. Dit kan omringende spanningen op het organisme neutraliseren. Dit fysieke effect verspreidt zich naar beneden in een koepelvorm en dringt zelfs door in plafonds en muren. 

In de Frequenz-Welle zijn twee gepatenteerde frequentiechips verwerkt, die functioneren als een opslagmedium. Ze bevatten zowel speciale frequenties van krachtplaatsen over de hele aarde, die volgens het principe van de kwantumfysica zijn voorbereid, als frequenties die ondersteuning bieden bij elektrosmogvervuiling. Deze positieve frequenties worden uitgezonden in de omringende ruimte.

De Geonado Frequenz-Welle kan de volgende effecten hebben

 • Snellere regeneratie en rustgevende slaap 
 • Beter concentratievermogen
 • Sterker immuunsysteem
 • Meer energie 
 • Hoger welzijn
 • Ondersteuning bij burn-out en depressie
 •  Al meer dan 20 jaar bewezen - nu met nieuwe e-smog technologie
 • Voor gebruik thuis of in je bedrijf
 • Geen stroomvoorziening of batterij nodig
 • Onderhoudsvrij voor een leven lang

Wil je thuis E-smog buiten de deur houden en alleen nog maar 'good vibes' door je huis laten stromen, dan is de Frequenz-Welle misschien iets voor jou. Onze Frequenz-Welle is er in verschillende varianten en is een sieraad voor je huis. Ga je voor de Frequenz-Welle goud of kies je toch liever voor de Frequenz-Welle wit? Je voelt je energieker en vitaler en geeft negatieve frequenties die worden veroorzaakt door E-smog, stress of zelfs geopathische storingszones geen kans om jouw levensritme en vreugde te verstoren. Of probeer een van onze andere anti-stralingsproducten!

De Geonado frequentiegolf is geschikt voor: 

 • Particuliere huizen en flats
 • Kantoren en bedrijven
 • Instellingen voor gezondheidszorg
 • Kleuterscholen, scholen of bejaardentehuizen
 • Hotels en restaurants
 • Landbouwbedrijven en dierenstallen

 

Zie ook "veel gestelde vragen in Footer".

Het Frequenz-Kussen

 • Kan mogelijke e-smog stress en vermoeidheid bij langdurig zitten verminderen 
 • Ideaal voor auto, vliegtuig, treinreis, studie, werkplek of kantoor aan huis
 • Gewoon tegen de rugleuning leunen en de effecten laten inwerken

Elektrosmog komt steeds meer voor in onze omgeving en vergezelt ons voortdurend. Op zaken- en vakantiereizen, op het werk of thuis worden we steeds meer blootgesteld aan deze vervuiling. Mensen kunnen hierop vaak reageren met diffuse symptomen zoals hoofdpijn, uitputting, stemmingswisselingen of andere klachten zonder zich bewust te zijn van de oorsprong ervan. Dat komt omdat elektromagnetische straling onzichtbaar is en niet bewust kan worden waargenomen. Daarom is het des te belangrijker zich tegen deze blootstellingen te beschermen. Dat kan nu op een ontspannen manier met het Geonado Frequenz-Kussen als perfecte metgezel op reis, op kantoor of thuis. Onderhoudsvrij voor een leven lang

In elke leef- en werkomgeving zijn er kunstmatige en natuurlijke storingszones die ons kunnen beïnvloeden. Kunstmatige storingszones van elektrosmog zoals WLAN, straling van mobiele telefoons, enz. en natuurlijke, dat wil zeggen geopathische storingsvelden van zogenaamde wateraders, aardfouten, enzovoort kunnen het organisme op lange termijn belasten en zijn volgens wetenschappelijke waarnemingen zelfs in staat om klachten te veroorzaken. Maar je kunt zulke stoorvelden in je slaap-, leef- en werkomgeving effectief compenseren. 

Zie ook "veel gestelde vragen in Footer".

"Omdat ik bijna elke dag onderweg ben, is de stress door lange reizen en telefoongesprekken erg groot. Ik heb ook het gevoel dat de bestaande elektrosmog in de auto een negatieve invloed heeft op mijn concentratie en uithoudingsvermogen. Dankzij het Geonado frequentiekussen voel ik me veel beter ondersteund tijdens deze spanningen en ben ik zelfs na lange dagen in de auto nog steeds veel fitter en alerter."
Andreas Sidla Zelfstandig ondernemer

Frequenz-Mobile

 • Kan straling van elektromagnetische stoorvelden helpen harmoniseren
 • Voor smartphone, laptop, tablet, WLAN-router, babyfoon, enz.
 • Gewoon aan de achterkant van je apparaat in de buurt van de netaansluiting bevestigen en de effecten laten inwerken.

Smartphone, laptop, tablet, WLAN router, Bluetooth apparaten, babyfoons en nog veel meer behoren tot onze dagelijkse metgezellen. We brengen vaak uren door met onze smartphones of werkapparaten, waarbij we vergeten dat deze hoogfrequente straling ook een belasting kan zijn voor ons lichaam. Volgens een studie van de WHO zou met name de straling van mobiele telefoons bij intensief gebruik een "mogelijk gezondheidsrelevant" effect hebben, net als wifi straling. Wil je wifi straling tegenhouden? Met de Frequenz-Mobile van Geonado kun je jezelf eenvoudig beschermen tegen deze schadelijke straling met de Geonado. 

Zie ook "veel gestelde vragen in Footer".

De Frequenz-Zolen

 • Ondersteunen levensenergie door frequentiestimulatie op de voetzolen.
 • Gemaakt van hoogwaardig kurk en veganistisch bovenmateriaal met geïntegreerde frequentiechips
 • Bewezen technologie uit de topsport nu ook beschikbaar voor het dagelijks leven

In ons dagelijks leven worden we voortdurend geconfronteerd met stress. Of het nu externe invloeden zijn, zoals milieuvervuiling, elektrosmog en geopathische storingszones, of interne factoren, zoals stress en hectiek, woede of angst - elke dag moeten we de uitdagingen van het leven het hoofd bieden. We hebben goede krachtbronnen nodig om in balans te blijven. Vaak zijn die echter onvoldoende beschikbaar. Daarom heeft Geonado de unieke Frequenz-Zool ontwikkeld. Deze kan het organisme energetisch ondersteunen en stress beter verdragen. Stop hem gewoon in je schoenen en ga vol energie door het leven.

Zie ook "veel gestelde vragen in Footer".

Anti-stralingsproducten producten

Contact Geonado
Aan het laden...