Marleen Corbey

Sinds een half jaar gebruik ik de e-chip voor mijn knieklachten. Er is sprake van kraakbeenschade (artrose) en scheurtje in de meniscus. Sinds ik de e-chip gebruik, kan ik weer mijn dagelijkse dingen doen, maar ook: wandelen, skiën, fietsen en krachttraining. Geen vocht meer in de knie en pijn verminderd van cijfer 2 naar cijfer 8. Kortom, ik ben zeer tevreden en zou het iedereen aanraden!

Geverifieerde klant van Geonado
Eindhoven Atletiek Sprintgroep

Wij hebben zeer goede , soms wonderlijke, ervaringen met de chip pijnbestrijding. Pijntjes of beginnende blessures worden de kop ingedrukt met deze chip waardoor het trainingsproces niet onderbroken hoeft te worden.

Geverifieerde klant van Geonado
Ushi Freitag

Ik heb kennis gemaakt met de e-chip in december 2022 en ik wilde weten of het echt werkt.
Ik heb te maken met chronische pijn in mijn nek en heb daarom de e-chip schmerz besteld. Zodra ik hem binnen had, heb ik hem opgeplakt, en na 10 minuten voelde ik de pijn wegtrekken. Het was een opluchting. Nu draag ik de e-chip bijna altijd en kan ik gewoon mijn leven pijnvrij door. Ik vind het echt een aanrader!

Geverifieerde klant van Geonado
Adriaan van Straten

Ik maak nu enkele weken gebruik van de E-chi Pijnsupport en ben zeer tevreden over het resultaat. Makkelijk in gebruik en snel verlichting van in mijn geval rugpijn.

Geverifieerde klant van Geonado
Contact Geonado
Aan het laden...