Het leven lacht je toe

Er zijn van die dagen dat je denkt 'hoe ga ik deze dag goed doorkomen?'. Zeker na weer een korte nacht met te weinig slaap. Wij herkennen dat en kunnen je met onze Frequenz-Welle en VigoCell EnergieSupport een boost geven die je verder helpt. Je voelt je niet alleen fitter, maar vooral ook vitaler. Je slaapt rustiger en daarmee beter. En je leeft je leven intenser en daarmee ook energieker. We weten welke belofte wij hier maken, maar weten vanuit wetenschappelijk onderzoek en de ervaring van onze gebruikers dat onze producten doen wat ze moeten doen; Zorgen voor rust en meer energie.

Maar er is meer. Onze Frequenz producten laten je lichaam en geest optimaal regeneren zodat je 's nachts ook echt oplaadt. En overdag is het onze VigoCell EnergieSupport  die je uit ieder dal haalt en ervoor zorgt dat je niet alleen meer energie hebt, maar ook meer zelfvertrouwen. Wij helpen je om je prestaties te verbeteren, maar ook om je energy levels - zonder gebruik te maken van kunstmatige chemicaliën.- naar een hoger niveau te brengen.

Waar de door ons gepatenteerde frequentie chips zijn geprogrammeerd om door de huid positieve frequenties te laten doorklinken in je lichaam en geest, doet de Frequenz-Welle dat door je te beschermen tegen negatieve straling (e-smog) van buitenaf. De bio-elektrische werking die vanuit onze producten tot stand komt, zorgt voor een verhoogde celactiviteit waarmee wij je algemene energieniveau ondersteunen. 

Bewezen door moeder natuur

Positive vibes only

Onze producten worden gebruikt door zowel sporters (oa olympisch- en wereldkampioenen), carrièretijgers en mensen zoals jij en ik. Aarzel niet langer en geef je leven een nieuwe impuls met onze Frequenz-Welle of VigoCell producten. 

Nog een keer de kort de voordelen op een rijtje: 

  • Geen chemicaliën
  • Geen bijwerkingen
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Langdurige positieve 'vibes'
  • Meer energie
  • Minder pijn
  • Betere nachtrust
  • Beter regenaratie van lichaam en geest

Benieuwd naar de effecten van elektromagnetische straling op je lichaam? Dat lees je hier!

Minder pijn

Elk orgaan en iedere cel in je lichaam heeft een eigen trilling, en daarmee frequentie? Een frequentie die wij - na jaren van onderzoek en testen - met onze VigoCell in de meest positieve zin van het woord weten te beïnvloeden. Hoe we dan doen? Door de basistrillingen die zich verenigen in onze organen, hersenen en zelfs botten dusdanig te 'orkestreren' dat pijn verdwijnt als de spreekwoordelijke sneeuw voor de zon. Waarbij wij meteen duidelijk willen maken dat we GEEN geneesmiddel zijn en je ons product altijd in samenspraak met je behandelend therapeut of arts toepast. Echter weten wij van hen dat onze VigoCell vaak bijdragen aan een sneller herstel dan voorzien, wat wij als een dikke plus zien. 

Terug naar trillingen en frequenties. Beide zijn goed meetbaar en kunnen in hun totaliteit informatie geven over iemands levensenergie en daarmee vitaliteit. Iets wat wij bij Geonado hebben verheven tot topsport en heeft geleid tot een prachtige collectie van Frequenz-chips die luisteren naar de naam e.CHI. Iedere variant binnen ons assortiment is terug te vinden in ons productoverzicht. Individueel te programmeren chips behoren echter ook tot de mogelijkheden.  

Pijntherapeut en osteopaat Wolfgang Kattnig, MSc. D.O. over zijn ervaringen met pijnpatiënten:

"Al 20 jaar werk ik bijna dagelijks met pijnpatiënten. Velen van hen lijden aan chronische pijn. Dit tast niet alleen het algemene welzijn van de patiënten aan, het beperkt hen ook enorm in het dagelijks leven en heeft in veel gevallen ook een negatief effect op de psyche. Elke dag met pijn leven is een echte last. Voor deze mensen is het des te bevrijdender als ze na een lange fase van chronische klachten eindelijk weer kunnen genieten van het dagelijks leven en in het beste geval blijvend klachtenvrij worden. Dit is wat ik in mijn praktijk dagelijks probeer te bereiken door middel van frequentietherapie."

Hoe ontstaat pijn eigenlijk?

Pijn wordt veroorzaakt door invloeden van buitenaf of door lichaamseigen pathologische processen. Bij een verwonding wordt een chemische irriterende stof geproduceerd, die op zijn beurt de zintuiglijke cellen aan het uiteinde van de zenuwen irriteert. Deze informatie wordt dan als elektrische stroompjes via het ruggenmerg naar de hersenen gestuurd. De hersenen geven ons het signaal pijn en we kunnen er dan op reageren om verdere schade te voorkomen.

Het verschil tussen acute en chronische pijn

Er is een fundamenteel onderscheid tussen acute pijn, dat is pijn met een signaalfunctie die optreedt wanneer weefsel beschadigd is en bedoeld is om ons te beschermen tegen schade en overbelasting, en chronische pijn, die langer duurt.

Als de pijn heel lang aanhoudt, gaat de spontane signaalfunctie verloren. Al gauw wordt de pijn een ziekte op zich: chronische pijnziekte.

Voor wie producten

Contact Geonado
Aan het laden...