In dit artikel
In dit artikel Waarom frequentie therapie? Wat is frequentie therapie? Alles = Energie = Trilling: Frequentie therapie en de producten van Geonado
Frequentie therapie

Elektromagnetische trillingen vormen de basis van frequenties. Bij frequentie therapie wordt onderzocht welke systemen in het menselijk lichaam uit balans zijn. Elk van onze lichaamscellen heeft een unieke energiefrequentie. In deze blog vertellen we je graag meer!

Waarom frequentie therapie?

Waarom kiezen voor frequentie therapie? Omdat je...

... verlangt naar een natuurlijke boost voor je lichaam en geest, om ze te bevorderen en te ondersteunen.
... streeft naar evenwicht, omdat je wilt dat het behouden blijft.
... het ontgiften van toxines wilt bevorderen, om je systeem te ondersteunen.
... de werking van je organen wilt verbeteren en ondersteunen.
... het energieniveau van je lichaam wilt verhogen, om je vitaliteit te vergroten.
... je immuunsysteem een welverdiende ondersteuning wilt geven.
... verlichting zoekt voor zowel chronische als acute pijn.
... verlangt naar het loslaten van zowel mentale als fysieke spanning, zoals obstipatie en emotionele blokkades.
... op zoek bent naar meer rust en diepe ontspanning in je leven.
... ondersteuning nodig hebt bij angst, nervositeit, posttraumatisch stresssyndroom, emotionele balans, overprikkeling van het zenuwstelsel, het doorbreken van oude patronen en het bevorderen van geestelijk welzijn, en nog veel meer.

Wat is frequentie therapie?

Het menselijk lichaam bestaat uit talloze cellen. Iedere cel in het menselijk lichaam bestaat uit een eigen klein elektromagnetisch veld met een specifieke spanning, gemeten in volt. In je algehele gezondheid en welzijn speelt celspanning een cruciale rol. Het functioneren van de cellen wordt belemmerd wanneer de frequentie van de cellen verstoord raakt. Dit kan uiteindelijk resulteren in symptomen van ziekte, zoals pijn, allergieën, verminderde prestaties en chronische vermoeidheid. 

Ontdek de kracht van frequentietherapie! Of je nu op zoek bent naar natuurlijke pijnverlichting, stressvermindering of een algemene boost voor je welzijn, frequentietherapie biedt een effectieve en niet-invasieve oplossing. Met behulp van specifieke frequenties worden de natuurlijke trillingspatronen van je lichaam gestimuleerd, waardoor het zelfherstellend vermogen wordt bevorderd. Ervaar de voordelen van deze innovatieve therapie en geniet van een verhoogde vitaliteit en een verbeterde algehele gezondheid. Ontdek frequentietherapie en geef je lichaam de ondersteuning die het verdient!

Alles = Energie = Trilling:

In het hele universum bestaat alles uit energie, vibrerend op verschillende frequenties. Zelfs objecten die zo solide lijken als steen. Niet alleen materiële voorwerpen, maar zelfs gevoelens en gedachten bestaan uit energie en hebben daarom een eigen trillingsfrequentie. De trilling of frequentie die je uitstraalt, kun je beschouwen als een energetische blauwdruk van hoe jij je voelt. Wanneer je je niet goed voelt, ziek, depressief, verdrietig of boos bent, is je trillingsfrequentie laag. Aan de andere kant, wanneer je gezond bent, vrolijk en vol energie, is je trilling juist hoog.

Frequentie therapie en de producten van Geonado

Ontdek de kracht van frequentietherapie met de innovatieve producten van Geonado. Om het natuurlijke evenwicht en welzijn van je lichaam te ondersteunen maakt Geonado gebruik van specifieke trillingsfrequenties. Met de geavanceerde frquentie-chips kunnen gerichte trillingen toegediend worden om de cellulaire disbalans te corrigeren, om zo diverse gezondheidsklachten aan te pakken. www.e-chi.nl
Van pijnverlichting en stressmanagement tot het stimuleren van vitaliteit en emotioneel welzijn, de producten van Geonado bieden een holistische benadering van frequentietherapie. Ervaar het zelf! 

Bekijk alle blogs
Contact Geonado
Aan het laden...