In dit artikel
In dit artikel Wat is hooikoorts?  Hooikoorts klachten verminderen met de e.CHI POLLENSUPPORT
Hooikoorts klachten verminderen: hoe om te gaan met deze allergie

Wanneer de lente aanbreekt brengen de mooie bloeiende bomen, het gras en de bloemen niet alleen prachtige kleuren, maar ook zorgen zij voor pollen in de lucht. Voor mensen met hooikoorts kan dit een moeilijke tijd zijn vanwege de allergische reactie op pollen. Hooikoorts, ook wel bekend als de seizoensgebonden allergie, kan allerlei symptomen veroorzaken, zoals niezen, een verstopte neus, jeukende ogen en vermoeidheid. Het beheersen van deze symptomen kan een uitdaging zijn als je niet weet hoe je ze kunt verminderen. In deze blog vertellen we je meer over onze effectieve e-CHI POLLENSUPPORT.

Wat is hooikoorts? 

Hooikoorts is een allergische reactie op stuifmeel van bloeiende planten, bomen en grassen. Wanneer deze pollen in de lucht komen kunnen zij een reactie veroorzaken op het immuunsysteem dat zorgt voor de productie van histamine om het lichaam te beschermen. De reactie van het lichaam kan symptomen veroorzaken als niezen, jeukende ogen en neus, loopneus en verstopte neus. De allergie komt veel voor in de lente- en zomermaanden, wanneer het pollenseizoen op zijn hoogtepunt is. 

  • Hooikoorts door bomen begint in februari of maart. Tussen maart en eind mei heeft u vaak de meeste klachten.
  • Hooikoorts door gras begint in april of mei. Tussen mei en augustus heeft u vaak de meeste klachten.

Hooikoorts klachten verminderen met de e.CHI POLLENSUPPORT

Hooikoorts symptomen kunnen vervelend zijn, maar er zijn verschillende stappen die je kunt nemen om ze te verminderen. Als eerst is het belangrijk om te weten welke allergenen je symptomen veroorzaken zodat je deze kunt vermijden. Steeds meer mensen hebben last van pollenproblemen en hooikoorts klachten. Voor hen hebben we de e.CHI POLLENSUPPORT ontwikkeld. De "pollenhulp" werkt met een gepatenteerde frequentiechip. Speciale effectieve frequenties worden geactiveerd door een speciale procedure en deze ondersteunende frequenties worden door de e.CHI POLLENSUPPORT afgegeven zodra de frequentiechip met de huid in contact komt. De chip werkt volledig zonder chemicaliën en minstens zes maanden lang. Op zoek naar een alternatieve therapie om van jouw hooikoorts klachten af te komen? e.CHI POLLENSUPPORT van Geonado! De pollensupport is een anti-straling sticker die je dagelijks draagt op de 7e harswervel of zonnevlecht. Hiermee begin je 1-2 weken voor het betreffende pollenseizoen. 

De voordelen van de e.CHI POLLENSUPPORT op een rijtje!

  •     zonder chemicaliën
  •     zonder bijwerkingen
  •     gemakkelijk te gebruiken
  •     minstens 6 maanden houdbaar
  •     talloze positieve getuigenissen van klanten spreken voor zich
  •     14 dagen retourrecht
  •     persoonlijke ondersteuning door ons team van deskundigen.
Bekijk alle blogs
Contact Geonado
Aan het laden...