PIJNSUPPORT PIJNSUPPORT PIJNSUPPORT PIJNSUPPORT PIJNSUPPORT
PIJNSUPPORT PIJNSUPPORT PIJNSUPPORT PIJNSUPPORT PIJNSUPPORT
UW LEVENSKWALITEIT TELT

PIJNSUPPORT

VigoCell
€ 125,00

Voel je voortdurend een trek in je schouder, heb je problemen in je heup, rug of gewrichten? Je hebt al allerlei methoden geprobeerd, maar het ongemak blijft en je hebt last van plotselinge problemen?

Pijn verminderen

De VigoCell PIJNSUPPORT - voor meer levenskwaliteit en levenslust.
Voel je voortdurend een trekkend gevoel in je schouder, heb je problemen in je heup, rug of gewrichten? Je hebt al allerlei methoden geprobeerd, maar het ongemak blijft en je hebt last van plotselinge problemen?

Maak daarom kennis met de VigoCell PIJNSUPPORT. De gepatenteerde frequentiechip ontvouwt zijn kracht via een speciale procedure. Speciale effectieve frequenties worden opgeslagen in de VigoCell PIJNSUPPORT. De e.CHI energiechip zendt deze positieve frequenties uit door contact met de huid. Door speciale impulsen kunnen de frequenties worden doorgegeven en kan het energieveld van de cellen worden ondersteund in hun regeneratie zonder chemicaliën en bekende bijwerkingen.

Veel zorgverleners gebruiken de VigoCell PIJNSUPPORT al in hun praktijk. Volgens ervaringsberichten voelen getroffen mensen al na korte tijd opluchting.

Of het nu gaat om mensen met langdurige of plotselinge klachten, topsporters en hobbysporters, waaronder Olympische kampioenen en wereldkampioenen, vertrouwen op de positieve stimulatie die de VigoCell FrequencyChip biedt. Ook jij kunt je energie en levenskwaliteit terugkrijgen!

De allround supporter voor je familie en vrienden
Wie de VigoCell PIJNSUPPORT kent, weet wat hij kan doen. Daarom geven mensen het graag door aan hun familie, vrienden en sportcollega's.

VigoCell PIJNSUPPORT feiten:

  • zonder chemicaliën
  • zonder bijwerkingen
  • gemakkelijk te gebruiken
  • kan minstens 6 maanden worden gebruikt
  • talloze positieve getuigenissen van klanten spreken voor zich
  • 14 dagen retourrecht
  • persoonlijke ondersteuning door ons team van deskundigen
  • je kan de e.CHI probleemloos dragen tijdens het sporten, douchen of tijdens een vliegreis.

Gemakkelijk te gebruiken
Breng gewoon de VigoCell PIJNSUPPORT aan op het getroffen gebied en laat de werking inwerken.

Kennisgeving:
We willen je erop wijzen dat de hier gepresenteerde producten puur energetisch zijn en geen medische producten. Ze zijn nog niet bewezen door wetenschappelijke studies volgens de "gouden standaard". Natuurlijk zijn we overtuigd van onze producten en promoten we ze met volle overtuiging. Daarom is onze website gericht op klanten die openstaan voor wellnessproducten en zich bewust zijn van het feit dat algemeen welzijn een gebied is dat niet altijd wetenschappelijk en door de conventionele geneeskunde gedekt kan worden. Alle uitspraken over deze producten moeten tegen deze achtergrond worden begrepen.

Gerelateerde blogs
Gerelateerde producten
Contact Geonado
Aan het laden...