RUGSUPPORT RUGSUPPORT RUGSUPPORT RUGSUPPORT
RUGSUPPORT RUGSUPPORT RUGSUPPORT RUGSUPPORT
Met gemak weer bukken

RUGSUPPORT

VigoCell
€ 125,00

Rugklachten verminderen

De VigoCell RUGSUPPORT

Meer dan 80% van de mensen zegt minstens eenmaal in hun leven last te hebben van rugpijn. Bij velen van hen houdt dit probleem zelfs langere tijd aan. Als langdurig bukken, staan of zitten je steeds meer pijn gaat doen, krijg dan ondersteuning met de VigoCell RUGSUPPORT.

Speciaal geprogrammeerde frequenties worden opgeslagen in de gepatenteerde frequentiechip van de VigoCell RUGSUPPORT. Deze positieve frequenties stimuleren het energieveld van de cellen bij contact met de huid via bio-elektrische impulsen en kunnen zo de regeneratie en het zelfgenezend vermogen ondersteunen.

De VigoCell RUGSUPPORT werkt volledig zonder chemicaliën en de geïntegreerde frequenties blijven minstens 6 maanden actief.

Veel gezondheidsdeskundigen gebruiken de VigoCell RUGSUPPORT al in hun praktische werk. Talrijke getuigenissen van klanten met rugklachten spreken voor zich. Ook jij kunt je lichtheid en mobiliteit hervinden met de VigoCell RUGSUPPORT.

VigoCell RUGSUPPORT feiten:

  • zonder chemicaliën
  • zonder bijwerkingen
  • gemakkelijk te gebruiken
  • kan minstens 6 maanden worden gebruikt
  • talloze positieve getuigenissen van klanten spreken voor zich
  • 14 dagen retourrecht
  • persoonlijke ondersteuning door ons team van deskundigen
  • je kan de VigoCell probleemloos dragen tijdens het sporten, douchen of tijdens een vliegreis.

Gemakkelijk te gebruiken

De VigoCell RUGSUPPORT is vooral populair bij problemen in de onderrug. Gewoon op het getroffen gebied aanbrengen en de werking laten inwerken. De ervaring leert dat de VigoCell PIJNSUPPORT de voorkeur heeft voor de bovenrug.

Kennisgeving:
We willen je erop wijzen dat de hier gepresenteerde producten puur energetisch zijn en geen medische producten. Ze zijn nog niet bewezen door wetenschappelijke studies volgens de "gouden standaard". Natuurlijk zijn we overtuigd van onze producten en promoten we ze met volle overtuiging. Daarom is onze website gericht op klanten die openstaan voor wellnessproducten en zich bewust zijn van het feit dat algemeen welzijn een gebied is dat niet altijd wetenschappelijk en door de conventionele geneeskunde gedekt kan worden. Alle uitspraken over deze producten moeten tegen deze achtergrond worden begrepen.

Gerelateerde blogs
Gerelateerde producten
Contact Geonado
Aan het laden...