In dit artikel
In dit artikel Wat is energetische bescherming? Energetische bescherming: empathie en hoogsensitiviteit Jezelf beschermen tegen negatieve straling
Jezelf energetisch beschermen met de producten van Geonado

Misschien heb je weleens negatieve energie ervaren in een bepaalde kamer of plaats. Deze negatieve energieën manifesteren zich als slechte vibraties en kunnen de vorm aannemen van een indringer, waardoor jij je minder prettig kunt gaan voelen. Benieuwd hoe jij je kunt beschermen tegen deze negatieve energie? Wij vertellen je graag meer. 

Wat is energetische bescherming?

Het concept van energetische bescherming verwijst naar de praktijk van het beschermen van onze energie, aura en geestelijke gezondheid tegen negatieve invloeden. Dit kan vele vormen aannemen, zoals het afweren van negatieve emoties, het verwijderen van negatieve energieën uit ons lichaam en huis, het creëren van een positieve en veilige energetische omgeving, en het beoefenen van spirituele hygiëne door onszelf te reinigen van gifstoffen in de vorm van negatieve gedachten. Energetische bescherming is belangrijk omdat onze aura en energie aan invloeden van andere mensen, plaatsen en dingen blootgesteld worden. Als we hier geen grenzen aan stellen of ons niet beschermen tegen deze negativiteit kunnen stress, vermoeidheid en ziekte het gevolg zijn. 

Met de producten van Geonado ben ook jij in staat om dagelijks energetische bescherming te beoefenen. Het gevolg, je kunt je beter concentreren en voelt je veerkrachtiger tegenover de uitdagingen van het leven. 

Energetische bescherming: empathie en hoogsensitiviteit

De eigenschappen empathie en hoogsensitiviteit krijgen in onze samenleving steeds meer aandacht. Empathie verwijst naar het vermogen om de gevoelens en emoties van andere te begrijpen en te voelen, terwijl hoogsensitiviteit verwijst naar een gevoeligheid voor stimuli als geluiden, geuren en emoties die sterker is dan bij de meeste mensen. Deze eigenschappen kunnen ervoor zorgen dat het moeilijker wordt om je af te sluiten voor emoties en energieën van anderen. Dit kan leiden tot overprikkeling. Middels energetische bescherming kun je jezelf afsluiten tegen deze energieën van anderen en een evenwicht vinden tussen het begrijpen van andermans emoties en tegelijkertijd het goed zorgen voor jezelf. 

Jezelf beschermen tegen negatieve straling

Het is niet gemakkelijk om te ontsnappen aan interferentie van kunstmatige en natuurlijke elektromagnetische velden. Zelfs wanneer je eigen apparatuur geen straling uitzendt en alle natuurlijk storingszones binnen je werkruimte opgenomen zijn is volledige afscherming vaak niet mogelijk. Dit maakt zelfbescherming en het nemen van eigen initiatief des te belangrijker. Bij Geonado vind je anti-stralingsproducten met een geïntegreerde gepatenteerde frequentiechip waarmee je je kunt beschermen tegen elektrosmog of geopathische interferentiezones. Met deze frequentiechip kan waargenomen stress geharmoniseerd worden en de slaapkwaliteit en prestaties ondersteund worden. Met de producten van Geonado creeër je een eigen persoonlijk bron van goede energievelden

Bekijk alle blogs
Contact Geonado
Aan het laden...