In dit artikel
In dit artikel Hoe een gezonde levensstijl kan helpen je menstruatieklachten te verminderen Hoe kan ik mijn menstruatieklachten verminderen?
Menstruatieklachten verminderen met e.CHI CYCLUSSUPPORT van Geonado

Menstruatieklachten als pijnlijke krampen, stemmingswisselingen en vermoeidheid zijn een veelvoorkomend probleem bij vrouwen. Met de juiste behandeling kunnen deze symptomen verminderd worden. Een gezonde levensstijl, warmtebehandelingen en de e.CHI CYCLUSSUPPORT zijn allemaal behandelingen die kunnen helpen bij de vermindering van menstruatieklachten. Wij vertellen je graag meer.

Hoe een gezonde levensstijl kan helpen je menstruatieklachten te verminderen

Een gezonde levensstijl kan helpen om menstruatieklachten te verminderen? Maar wat verstaan we nu onder een gezonde levensstijl? Een gezonde levensstijl is een groot begrip, wij hebben enkele zaken voor je onder elkaar gezet.

  •     Regelmatige lichaamsbeweging kan helpen om de bloedstroom te verbeteren en endorfines vrij te geven. Hierdoor kunnen krampen en stemmingswisselingen verminderd worden.
  •     Om de vermoeidheid en prikkelbaarheid te verminderen is het belangrijk om voldoende slaap te krijgen, de aangeraden hoeveelheid is 7 – 9 uur per nacht.
  •     Tevens kan een uitgebalanceerd dieet helpen om het lichaam te vullen met essentiële voedingsstoffen, voorbeelden zijn magnesium en calcium, deze kunnen helpen om de krampen te verminderen.

Hoe kan ik mijn menstruatieklachten verminderen?

Voor veel vrouwen kunnen menstruatieklachten een bron van ongemak zijn. Echter zijn er diverse manieren om deze symptomen te minimaliseren en hiermee menstruatieklachten te verminderen.

Zoals hierboven vermeld zijn een gezonde levensstijl; regelmatige lichaamsbeweging, voldoende slaap en een uitgebalanceerd dieet essentieel om krampen en stemmingswisselingen te verminderen.
Ook kan warmte in de vorm van een kruik of warm bad de pijn verlichten. We begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om in een lekker warm bad te gaan liggen of je kruik op te warmen. De e.CHI CYCLUSSUPPORT van Geonado is hier dé oplossing! De e.CHI CYCLUSSUPPORT van Geonado zendt positieve frequenties uit via huidcontact. Via speciale impulsen kunnen deze frequenties doorgegeven worden en kan het energieveld van de cellen in hun regeneratie ondersteund worden. Ongeacht jouw persoonlijke menstruatieklachten kan de e.CHI CYCLUSSUPPORT een balancerend en vitaliserend effect hebben.

Enkele voordelen van de e.CHI CYCLUSSUPPORT:
    • Zonder chemicaliën;
    • Zonder bijwerkingen;
    • Gemakkelijk te gebruiken;
    • Kan minstens 6 maanden gebruikt worden;

Talloze positieve getuigenissen van klanten spreken voor zich. Wacht niet te lang en ervaar het zelf!

Bekijk alle blogs
Contact Geonado
Aan het laden...