CYCLUSSUPPORT CYCLUSSUPPORT CYCLUSSUPPORT CYCLUSSUPPORT
CYCLUSSUPPORT CYCLUSSUPPORT CYCLUSSUPPORT CYCLUSSUPPORT
CYCLUSSUPPORT voor meer balans

CYCLUSSUPPORT

VigoCell
€ 125,00

Ga naar shop

Menstruatie klachten verminderen

Heb je last van menstruatie klachten, PMS-symptomen voordat je ongesteld wordt? Onaangename gevoel in de maag en rug, stemmingswisselingen, vermoeidheid, misselijkheid en een hongerende eetlust kunnen het dagelijks leven erg moeilijk maken voordat je menstruatie begint.

Dan moet je kennismaken met de VigoCell CYCLUSSUPPORT. De gepatenteerde frequentiechip ontvouwt zijn kracht via een speciale procedure. In de VigoCell CYCLUSSUPPORT zijn speciale effectieve frequenties opgeslagen. De VigoCell CYCLUSSUPPORT zendt deze positieve frequenties uit via huidcontact. De frequenties kunnen via speciale impulsen worden doorgegeven en het energieveld van de cellen kan worden ondersteund in hun regeneratie zonder chemicaliën en bekende bijwerkingen.
Deskundigen uit de gezondheidszorg gebruiken de VigoCell CYCLUSSUPPORT al in hun praktijk. Volgens ervaringsberichten voelen de meeste vrouwen met menstruatie klachten al na korte tijd verlichting.

Ongeacht de problemen die zich voordoen, kan de VigoCell CYCLUSSUPPORT een balancerend en vitaliserend effect hebben. Ook jij kunt profiteren van meer evenwicht en energie. Een groot deel van de menstruatie klachten heeft te maken met een slechte bloedcirculatie naar de bekkenorganen, omdat de moderne levensstijl gepaard gaat met te veel zitten, te veel suiker, te weinig beweging en onvoldoende toevoer van micronutriënten.

De VigoCellI CYCLUSSUPPORT kan dit alles niet beïnvloeden - maar wel energetisch ondersteunen. De frequenties ondersteunen de vrouwelijke organen in het bekkengebied en de doorbloeding van de bekkenbodem. Hersenstructuren die de menstruatie aanzienlijk beïnvloeden, zoals de hypofyse en de pijnappelklier, worden ook ondersteund. Daarnaast worden frequenties van kruiden en geneeskrachtige paddenstoelen gebruikt, die in de natuurgeneeskunde gebruikt worden om de cyclus te harmoniseren.

Vrouwen die de VigoCell CYCLUSSUPPORT kennen, weten wat het kan doen en geven het graag door aan vriendinnen.

De VigoCell CYCLUSSUPPORT feiten:

  • zonder chemicaliën
  • zonder bijwerkingen
  • gemakkelijk te gebruiken
  • kan minstens 6 maanden gebruikt worden
  • talloze positieve getuigenissen van klanten spreken voor zich
  • je kan de VigoCell probleemloos dragen tijdens het sporten, douchen of tijdens een vliegreis.

Gemakkelijk te gebruiken:

Breng de VigoCell CYCLUSSUPPORT gewoon aan op de onderbuik, ongeveer twee vingers breed onder de navel, en laat de effecten inwerken en ervaar hoe de menstruatie klachten verminderen. 

Kennisgeving:

We willen je erop wijzen dat de hier gepresenteerde producten puur energetisch zijn en geen medische producten. Ze zijn nog niet bewezen door wetenschappelijke studies volgens de "gouden standaard". Natuurlijk zijn we overtuigd van onze producten en promoten we ze met volle overtuiging. Daarom is onze website gericht op klanten die openstaan voor wellnessproducten en zich bewust zijn van het feit dat algemeen welzijn een gebied is dat niet altijd wetenschappelijk en door de conventionele geneeskunde gedekt kan worden. Alle uitspraken over deze producten moeten tegen deze achtergrond worden begrepen. Je menstruatieklachten verminderen? Probeer de e.CHI CYCLUSSUPPORT en ervaar het zelf!

Gerelateerde blogs
Gerelateerde producten
Contact Geonado
Aan het laden...