In dit artikel
In dit artikel Water in ons lichaam Water als informatiedrager De kwaliteit van ons drinkwater De bronnen van St. Leonhard – Levend Water De legendarische oorsprong van de bronnen van St. Leonhard:
Water betekent levendigheid

Water in ons lichaam

Het menselijk lichaam bestaat voor ongeveer 60% uit water. Water vult al onze lichaamscellen, maakt communicatie tussen de cellen mogelijk en fungeert als oplosmiddel, transportmedium en zuiveraar. Zonder water kunnen de volgende functies niet plaatsvinden: celstructuur, metabolisme, spijsvertering en cardiovasculair systeem. Water bevordert ook de ontgifting door voedingsstoffen van het ene deel van het lichaam naar het andere te vervoeren en afvalstoffen van de stofwisseling af te voeren. Het regelt de lichaamstemperatuur door transpiratie en verdamping van het longoppervlak. Gifstoffen kunnen alleen met behulp van water worden uitgescheiden via nieren, darmen, huid en longen; zo scheiden we dagelijks ongeveer anderhalf tot twee liter uit.

Water als informatiedrager

Water is door haar fysische structuur in staat frequentiepatronen van andere stoffen te absorberen, op te slaan en door te geven. Doordat het een vloeibaar kristal is bestaande uit waterstofbruggen reageert water als een gevoelige antennen op alles in de omgeving.

De kwaliteit van ons drinkwater

Voor ons lichaam is het zeer belangrijk om dagelijks voldoende water te drinken. Echter is niet alleen de hoeveelheid water cruciaal voor een gezond lichaam, maar ook de kwaliteit van het water. 
Drinkwater dient zuiver te zijn, dit wil zeggen vrij van verontreinigde stoffen, verrijkt met mineralen en vol van energie.

De bronnen van St. Leonhard – Levend Water

Al 20 jaar staan de bronnen van St. Leonhard bekend om hun uitzonderlijk goed water. Met zijn 9 soorten water afkomstig uit 6 verschillende onafhankelijke bronnen wil het bedrijf echte LEVENSMIDDELEN bieden in plaats van alleen maar dorstlessers. Door de grote verscheidenheid kan iedereen het water “proeven” dat bij hem of haar past. 

Proeven. Voelen. Beslis – dat is het motto van de zogenaamde sesorische test.

Ook duurzaamheid staat hoog in de lijst van waarden bij de bronnen van St. Leonard. Er wordt hier zorg gedragen om ethisch te werken en de bronnen zo natuurlijk mogelijk te bottelen.

De legendarische oorsprong van de bronnen van St. Leonhard:

"Volgens de legende verscheen St. Leonhard in een droom aan Christoph Riel, die geplaagd werd door verschillende kwalen, en adviseerde hem het speciale water van de bron te drinken. Zo ontdekte Christoph in 1734 de kracht van de Bron van St. Leonhard. Ook nu nog vertellen wassen beelden van genezen gewrichten, houten krukken en votiefplaatjes over gelovigen die genezen zouden zijn door het drinken van het water en het werk van de heilige Leonhard. Ondertussen maken talloze gezondheidsbewuste mensen dagelijks een bedevaart naar de kapel van St. Leonard om gratis water te tanken."*.

Het bedrijf is inmiddels marktleider geworden op het gebied van mineraalwater in de natuurvoedingsbranche. Zijn waarden heeft het behouden. 

Het gebied rond de bronnen van St. Leonhard staat niet alleen al eeuwenlang bekend als een plaats van kracht, maar de bedrijfsgebouwen besteden ook aandacht aan een goed milieu. Om het welzijn van de werknemers zo groot mogelijk te maken en negatieve milieu-invloeden zoals elektrosmog te compenseren hangt er in de kantoren een Frequenz-Welle van Geonado. 

De familie Abfalter runt naast de St. Leonhard bronnen ook de St. Leonhard boerderij, hier wordt naast geitenmelk ook waardevolle merriemelk geproduceerd. Deze melk en de daaruit vervaardigde melkproducten zouden het zelfgenezend vermogen stimuleren. Hier wordt ook bijzondere aandacht besteed aan het welzijn van de dieren. Ze worden niet alleen gevoed met biologisch hooi, maar ook bescherm met een Frequenz-Welle in hun stallen. 

Bekijk alle blogs
Contact Geonado
Aan het laden...