SLAAPSUPPORT SLAAPSUPPORT SLAAPSUPPORT SLAAPSUPPORT
SLAAPSUPPORT SLAAPSUPPORT SLAAPSUPPORT SLAAPSUPPORT
In slaap je batterijen opladen

SLAAPSUPPORT

VigoCell
€ 125,00

Slaap problemen verhelpen

Vind je het moeilijk om in slaap te vallen, word je 's nachts vaak wakker of draai je heen en weer? Voel je je 's morgens leeggezogen of uitgeput? Geen wonder, want goede slaap is belangrijk voor ons welzijn en uiterst belangrijk voor onze gezondheid. Immuunafweer, afvoer van gifstoffen, regeneratie of de productie van celbouwstenen - dit alles gebeurt tijdens de slaap, om maar een paar functies te noemen. Daarnaast is ons slaapgedrag ook van invloed op onze concentratie in het dagelijks leven. De VigoCell SLAAPSUPPORT kan je slaap ondersteunen - zonder chemicaliën.

De VigoCell SLAAPSUPPORT is een gepatenteerde frequentiechip die geprogrammeerd is met heel speciale frequenties. Deze frequenties worden via de huid doorgegeven aan het lichaam en overgebracht naar het energieveld van de cellen. Zo kunnen de cellen via trillingen gestimuleerd en ondersteund worden. Zodat het slaapritme weer past en het doorslapen wordt bevorderd. Daarom wordt de VigoCell SLAAPSUPPORT ook vaak gebruikt als ondersteuning voor JETLAG.

Koop nu je VigoCell SLAAPSUPPORT - laad je 's nachts op en voel je 's morgens echt fris en uitgerust! Want elke dag kan je beste zijn.

VigoCell SLAAPSUPPORT feiten:

  • zonder chemicaliën
  • zonder bijwerkingen
  • gemakkelijk te gebruiken
  • minstens 6 maanden houdbaar
  • talloze positieve getuigenissen van klanten spreken voor zich
  • 14 dagen retourrecht
  • persoonlijke ondersteuning door ons team van deskundigen

Gemakkelijk te gebruiken

Het beste is om de VigoCell SLAAPSUPPORT een uur voor het slapen gaan direct op de 7e halswervel of de zonnevlecht te plaatsen!

Kennisgeving:
We willen je erop wijzen dat de hier gepresenteerde producten puur energetisch zijn en geen medische producten. Ze zijn nog niet bewezen door wetenschappelijke studies volgens de "gouden standaard". Natuurlijk zijn we overtuigd van onze producten en promoten we ze met volle overtuiging. Daarom is onze website gericht op klanten die openstaan voor wellnessproducten en zich bewust zijn van het feit dat algemeen welzijn een gebied is dat niet altijd wetenschappelijk en door de conventionele geneeskunde gedekt kan worden. Alle uitspraken over deze producten moeten tegen deze achtergrond worden begrepen.

Gerelateerde blogs
Gerelateerde producten
Contact Geonado
Aan het laden...