In dit artikel
In dit artikel WiFi straling tegenhouden Wifi straling afschermen: zo bescherm je jezelf tegen WiFi straling en e-smog Jezelf beschermen tegen WiFi straling met Geonado
De effecten van WiFi straling op het menselijk lichaam

WiFi straling is een vorm van elektromagnetische straling die wordt gebruikt om draadloze communicatie tussen apparaten mogelijk te maken. Deze straling wordt gegenereerd door WiFi routers en wordt uitgezonden als radiogolven op verschillende frequenties. Hoewel WiFi straling over het algemeen als veilig wordt beschouwd, zijn er nog steeds zorgen over de mogelijke effecten ervan op de gezondheid van mensen, vooral bij langdurige blootstelling aan hoge niveaus van straling. Hierbij bieden de producten van Geonado de oplossing!

WiFi straling tegenhouden

Er zijn verschillende maatregelen die u kunt nemen om de blootstelling aan WiFi straling te verminderen. Ten eerste is het belangrijk om afstand te houden van draadloze apparaten, zoals routers, smartphones en tablets. Hoe verder je je van deze apparaten bevindt, hoe minder straling je zult ontvangen. Daarnaast kun je het gebruik van draadloze apparaten verminderen door bijvoorbeeld een bekabelde internetverbinding te gebruiken in plaats van draadloos. Het kan ook helpen om draadloze apparaten uit te schakelen wanneer je deze niet gebruikt en om 's nachts de WiFi router uit te schakelen om de blootstelling aan wifi straling tijdens het slapen te verminderen. 

Tot slot kunt je ook gebruik maken van afschermende accessoires, zoals een afschermende Chip voor je smartphone, om de blootstelling aan wifi straling te verminderen. Hoewel er geen overtuigend bewijs is dat WiFi straling schadelijk is voor het menselijk lichaam, kan het gebruik van deze methoden toch een gevoel van geruststelling bieden aan mensen die zich zorgen maken over blootstelling aan straling. 

Wifi straling afschermen: zo bescherm je jezelf tegen WiFi straling en e-smog

Hoewel de langetermijneffecten van WiFi straling en elektrosmog op de menselijke gezondheid onbekend zijn, kunnen maatregelen worden genomen om de blootstelling te verminderen. Een van die oplossingen is Geonado's Frequenz-Mobile, dat in samenwerking met deskundigen is ontwikkeld om elektrosmog en straling van digitale apparaten te neutraliseren. Door het harmonisatie hologram op uw mobiele telefoon, tablet en andere apparaten aan te brengen, kunt u met een gerust hart veilig werken en bellen.

De Frequenz-Mobile, is ontworpen met een holografische sticker die volgens onderzoek de straling kan verminderen zonder de kwaliteit van telefoongesprekken aan te tasten. Naast het hologram biedt Geonado ook de Frequenz-Zolen en het Frequenz-Kussen, die niet alleen bescherming bieden tegen elektrosmog en mobiele telefoonstraling, maar ook energiepunten en meridianen in het lichaam kunnen stimuleren.

De Frequenz-Welle van Geonado kan je hele huis of werkplek beschermen tegen elektromagnetische smog en straling van mobiele telefoons. Dit kan de prestaties, concentratie en regeneratie verbeteren. Het hart van deze Geonado producten is een frequentie chip waarop positieve frequenties van honderden krachtplaatsen over de hele wereld kwantumfysisch zijn opgeslagen. Dit harmoniseert negatieve frequenties. Talrijke wetenschappelijke studies bevestigen reeds de buitengewone effecten van Geonado producten op mens en dier.

Jezelf beschermen tegen WiFi straling met Geonado

Er zijn verschillende accessoires beschikbaar die speciaal zijn ontworpen om de blootstelling aan WiFi straling te verminderen. Onder andere Geonado's afschermende schoenzolen die zijn ontworpen om de straling te absorberen. Er zijn ook afschermende kussens beschikbaar die kunnen helpen om de straling tegen te houden wanneer je aan ‘t werk of onderweg bent. Daarnaast zijn er ook stralingswerende chips beschikbaar die speciaal zijn ontworpen om de straling voor specifieke pijnpunten te verminderen. Een e.CHI voor hooikoorts, een voor menstruatieklachten of een voor hoofdpijn. Meer weten over onze e.CHI's? Bekijk hier!

Bekijk alle blogs
Contact Geonado
Aan het laden...