HOOFDSUPPORT HOOFDSUPPORT HOOFDSUPPORT HOOFDSUPPORT HOOFDSUPPORT HOOFDSUPPORT
HOOFDSUPPORT HOOFDSUPPORT HOOFDSUPPORT HOOFDSUPPORT HOOFDSUPPORT HOOFDSUPPORT
Hoofdpijn hoeft niet

HOOFDSUPPORT

VigoCell
€ 125,00

Hoofdpijn verhelpen

Klachten in het hoofdgebied kunnen zich op veel verschillende manieren uiten. Veel mensen hebben in de loop van hun leven vaker last van trekkende, kloppende of drukkende problemen in het hoofd. Sommigen hebben zelfs last van migraine met gevoeligheid voor licht, misselijkheid en andere echt onaangename begeleidende symptomen. Daarom hebben we de VigoCell HOOFDSUPPORT ontwikkeld, die hier een geweldige ondersteuning kan bieden.

Het hart van de VigoCell HOOFDSUPPORT is de gepatenteerde VigoCell FrequencyChip. Er zijn speciaal geprogrammeerde positieve frequenties op opgeslagen, die bij contact met de huid worden uitgezonden. Deze zijn in staat om via bio-elektrische impulsen het energieveld van de cellen te stimuleren en kunnen zo het zelfgenezend vermogen ondersteunen.

- je kan de VigoCell probleemloos dragen tijdens het sporten, douchen of tijdens een vliegreis.

Of de HOOFDSUPPORT BASIC of de HOOFDSUPPORT SPECIAL wordt gebruikt hangt af van het soort probleem. Getroffen mensen melden positieve effecten met de volgende verschijnselen (in elk geval moeten er twee van toepassing zijn):

HOOFDSUPPORT BASIC

  • aan beide zijden
  • drukken tot trekken (niet pulserend)
  • licht tot matig intens
  • neemt niet toe bij lichamelijke inspanning

HOOFDSUPPORT​ SPECIAL

  • eenzijdig en pulserend
  • matig tot sterk
  • beperkt de activiteit overdag
  • neemt toe bij lichamelijke inspanning

Ten minste een van de volgende tekens moet van toepassing zijn:

  • misselijkheid of overgeven
  • gevoeligheid voor geluid en licht

Weet je het niet zeker? Dan adviseren onze deskundigen je graag. Zij zullen je de juiste VigoCell HOOFDSUPPORT aanbevelen. Stuur ons je verzoek naar info@geonado.nl en je krijgt direct persoonlijk advies.

Zelfs mensen die al jaren lijden, melden dat ze zich gesteund voelen door de VigoCell HOOFDSUPPORT.

Kennisgeving:
We willen je erop wijzen dat de hier gepresenteerde producten puur energetisch zijn en geen medische producten. Ze zijn nog niet bewezen door wetenschappelijke studies volgens de "gouden standaard". Natuurlijk zijn we overtuigd van onze producten en promoten we ze met volle overtuiging. Daarom is onze website gericht op klanten die openstaan voor wellnessproducten en zich bewust zijn van het feit dat algemeen welzijn een gebied is dat niet altijd wetenschappelijk en door de conventionele geneeskunde gedekt kan worden. Alle uitspraken over deze producten moeten tegen deze achtergrond worden begrepen.

Gerelateerde blogs
Gerelateerde producten
Contact Geonado
Aan het laden...